©  Foto:

MESSE C i Fredericia

Når du afholder møde eller konference i MESSE C, får du en markant fordel forærende: Geografien. Med placeringen i hjertet af Trekantområdet og centralt i landet kan stort set alle mødedeltagere og konferencegæster nå frem inden for to køretimer. Samtidig får du vores konferencecenters lyse og moderne rammer – og medarbejdere, som er på stikkerne for at alt skal klappe. Vores mål er ganske enkelt, at tilbyde dig Danmarks bedste konference- og mødeoplevelser.

Konferencefaciliteter

MESSE C er det perfekte mødested, når du skal afholde konference, kursus, generalforsamling, stormøde eller andet. Vores konferencecenter byder på lyse og fleksible faciliteter, som danner en flot ramme om såvel mødet med 20 deltagere som den stort anlagte konference med 500-600 gæster. Under samme tag har vi fire messehaller, så der er unikke muligheder for at kombinere mødet med eksempelvis udstilling, produktpræsentation, demonstrationsareal, mindre mødelokale eller lignende. Vi huser også jævnligt stormøder med flere tusinde deltagere, som afholdes i vores haller.

Restaurant

”Fik I noget godt at spise?”
Sådan lyder et klassisk spørgsmål, hvis man har været på kursus eller til konference. Svaret er ”ja”, når MESSE C’s køkken har været i aktion. Vi ved, at lækker, veltillavet mad udgør en meget vigtig del af totaloplevelsen. Alt efter kundens ønsker og behov kan vores restaurant kreere alt fra lette, klassiske retter til avancerede gastronomiske oplevelser.

Overnatning

Hotel Fredericia ligger i vores baghave, og ved større arrangementer sørger vi forhurtig transport med shuttlebus til hoteller i nærområdet.

Trekantområdet er Danmarks næststørste byområde med 350.000 indbyggere. Her er korte afstande til et væld af muligheder hvad angår overnatning, restauranter, shopping, kulturtilbud med videre.