VisitDenmark

Michael Learns To Rock

28. maj 2021.

MICHAEL LEARNS TO ROCK LEVERER SPRØD POPROCK I HERNING.

Med ørehængere som ‘Someday’ og ‘That’s Why (You Go Away)’ på sætlisten indtager det legendariske poprock-band Michael Learns to Rock MCH Herning Kongrescenter med albummet ‘Played On Pepper’ (POP) som omdrejningspunkt.

Albummet POP, der også tæller hits som ’Love Will Never Lie’ og ’How Many Hours’ var Michael Learns to Rocks svendeprøve, da bandet for første gang var alene om al indspilning og teknik. Albummet vil således altid stå som en milepæl i dansk og international pophistorie – ikke mindst for bandet selv. Efter næsten et års arbejde i studiet kunne bandet præsentere albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over en million eksemplarer og nåede de danske hitlister i de efterfølgende år. Mange af sangene er blevet ’evergreens’ i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test gennem tre årtier.

Den levende og legende energi, som POP blev skabt af, er netop, hvad Michael Learns to Rock ønsker at bringe med sig til siddekoncerten i MCH Herning Kongrescenter, hvor hele POP-albummet vil blive fremført sammen med bandets øvrige hits:

- Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncertturné at præsentere hele POP-albummet som det store album og ”værk”, det altid har været for os. Vi vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums, lyder det fra bandet.

Der er således lagt op til en forrygende siddekoncert i MCH Herning Kongrescenter med rig mulighed for at rocke med på bandets største hits.

TID
28. maj 2021.

VARIGHED
Koncerten varer 2 x 45 min. inkl. pause

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter og caféer i Herning her

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.