Michelin samarbejde på Frændekilde

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Stenbroen i centrum af København er skiftet ud med landlig idyl, Relæ gæster Frændekilde i Nordsjælland. Oplev Relæ's sommerrestaurant inden den 15. august i Vejby. 
Adresse

Askemosevejen 30

3210 Vejby

Kontakt

E-mail:info@fraendekilde.dk

Telefon:40452326

Når du besøger restauranten, kan du forvente en middag med højt til loftet og rum til at du kan slappe af og hygge dig, kombineret med ekstremt lækker mad. Relæ vil føre den gastronomiske stil videre med en menu skræddersyet til Frændekildes landlige og afslappede rammer. Råvarerne vil blive kokkereret på et tårnhøjt niveau. Læs mere om samarbejdet

Sommermenuen

Den faste daglige menu starter ved 625,- for 6 serveringer og vinmenuen til 475,- men der vil også være mulighed for at droppe forbi og nyde solnedgangen over de rullende bakker med et glas naturvin og en Manfreds Tartar i hver hånd. 

Det siger Relæ:

“Jeg har kendt Kim og Frændekilde i mange år og jeg ved at han og jeg har værdierne og hjertet i sync. Vi har brug for at komme ud og møde danskerne et andet sted end vi plejer og midt i de mørkeste corona-uger slog det mig at det nok var nu eller aldrig at vi skulle lave det samarbejde Kim og jeg har talt om så længe. Relæ hører lige så meget til på landet som på stenbroen, så det her glæder jeg mig helt vildt til." Læs mere hos Relæ.

Book dit bord

Hvis du er fristet til en unik mad oplevelse i Frændekildes sublime rammer, booker du dit bord her

Adresse

Askemosevejen 30

3210 Vejby

Åbningstider

01 Jul 20 / 15 Aug 20

OnsdagTorsdagFredagLørdag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland