Midtfyns Festival

Foto: Faaborg Turistbureau
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Dyrskuepladsen i Ringe

5750 Ringe

Kontakt

E-mail:info@midtfynsfestival.dk

Telefon:26829912

Midtfyns Festival indtager igen Dyreskuepladsen i Ringe 24.-25. maj 2019.

Midtfyns Festivalen er tilbage på sin sædvanlige plads på Dyrskuepladsen i Ringe og I vil i de gamle midtfynske rammer opleve en både velkendt og ny festival. Vi skaber en fynsk folkefest, hvor I gennem MUSIK, NOSTALGI og FOLKELIGHED bliver medskabere og får unikke oplevelser.
Den nye festival starter ikke, hvor den gamle sluttede, men starter som den oprindelig festival startede – i det små og med en kærlighed til musikken, det folkelig og fællesskabet!
 
De musikalske oplevelser bliver, udover almindelig festivalkoncerter, bl.a. med kunstnere som vil give personlige og nærværende optrædener ud fra vores MidfynsDogmer, men også sammensat i nye konstellationer.
 
Den folkelige vinkel vil give oplevelser, som involverer jer i form af oplevelser som både stimulerer det fysiske, mentale og følelsesmæssige.

Midtfyns Festivalens historie vil blive fortalt i ord, billeder og genstande fra den gamle festival, samt i mødet med de mennesker, som har været med til at starte, forme og udvikle den gamle festival. Dette fortælles i samarbejde med Øhavsmuseet Faaborg.
 
Igennem fællesskab, medejerskab, ånd og nærvær åbner Dyrskuepladsen endnu engang op for en fynsk folkefest, hvor musik og oplevelser er for alle. Vi glæder os til at se dig!
 

Priser:
Voksen partout: 595 kr. inkl. gebyr.

Børnepartoutbillet 0-12 år (t.o.m.): GRATIS
(kun i følge med betalende voksen, men skal have billet. Husk legitimation på barnet).

Ledsager til handicappet: GRATIS
(med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicap Forbund. Vælg handicapbillet under billetbestillingen, og vis ledsagerkortet ved billettjek i indgangen)

Prisen for en partoutbillet er ved salgsstart 595,- inkl. gebyr. Denne pris er i en begrænset periode og partoutbilletten vil derefter stige til 695,- inkl. gebyr

Adresse

Dyrskuepladsen i Ringe

5750 Ringe

Facilities

Festival

Musik

Store lokale begivenheder

Følg på:

Sidst opdateret af
Faaborg Turistbureau