©  Foto:

MR Lønskov Odder

På Torvet i Odder ligger byens indbydende herretøjsbutik. Sortimentet spænder bredt – fra hverdagstøj til festtøj – fra de største brands til mindre kendte kvalitetsmærker. Her kan alle mænd og drenge med garanti finde nye lækkerier til garderoben, som er til at betale.

Herrernes tilflugtssted i Odder

Mr Lønskov i hjertet af Odder kalder alle modebevidste mænd og drenge. For butikken er en sikker vinder, når du mangler nyt til garderoben.

I butikken finder du adskillige af tidens store brands, som med garanti vil vække genklang. Kvalitetsmærker som Matinique, Hilfiger, Hugo Boss, JBS, Les Deux og Gant får på hylderne selskab af nøje udvalgte mindre kendte perler, der kan få dit tøj til at skille sig ud. Der hives ofte gode tilbud op af tophatten, og så er bytterservicen tilmed ekstraordinært rummelig.

Butikken favner bredt og kan klæde både teenageren, business manden og den modne herre på til hverdag og fest. Uanset om du mangler outfittet til konfirmationen, sommertøjet til ferien ved Odderkysten, et slips eller et par lækre herresko, så finder du det her.

Størrelserne spænder fra XS til 6XL – og priserne spænder lige så bredt. Så her kan alle mænd – uanset alder, pengepung og præferencer finde nyt moderigtigt tøj.

 

Mød landets venligste personale

De har altid et smil på når du kommer ind, personalet. Og så er de ikke mindst branddygtige til at klæde dig på til enhver lejlighed. For dem er det en ære at finde frem til lige præcis den stil og størrelse, der gør dig til den bedste udgave af dig selv. Mr Lønskov vil gå langt for at sikre tilfredse kunder, og målet er, at du forlader butikken med et smil på læben, nyt tøj i posen og ikke mindst lysten til at besøge butikken igen.

 

Kig forbi på en bytur

Mr Lønskov ligger så centralt i Odder som det kan lade sig gøre på Torvet. Byen har et imponerende handelsliv for en by med 11000 indbyggere med masser af specialbutikker, aktiviteter og hyggelige spisesteder. En shoppetur omkring byens gågade kan anbefales for både borgere og turister omkring Kystlandet. Er du på sommerhus- eller campingferie ved Odderkysten, så er det oplagt at kigge forbi byen, der bliver omtalt som Danmarks største landsby.

Læs mere om aktiviteter i Odder på denne side.