Munkbro Fiskesø

Munkbro Fiskesø

Foto: Munkbro Fiskesø
Aktiviteter
Fiskevande
Adresse

Munkbrovej 15

7500 Holstebro

Kontakt

Mobil:40575519

Velkommen til MUNKBRO-FISKESØ 

Munkbro Fiskesø ligger i et dejligt natur område 5 km syd for Holstebro. Søen er på ca. 8.000 m² og har en børnesø til børn under 12 år.

Der udsættes fisk fra 1-7 kg. Søen er med gangbro langs den ene bred, der gør den handicap venlig, derudover er den særdeles velegnet for fluefiskeri, og med mulighed for at fange regnbueørred, guldørred, kildeørred/brøding og bækørred er der store chancer for at få en god fiske oplevelse med hjem.

Naturområdet er handicapvenlig. Ved søen er der mange faciliteter, stor legeplads, bål plads, rense plads, handicap toilet, samt borde og bænke. 

Søen er også velegnet til at afholde eks. firmaudflugter eller andre arrangementer, men book i god tid.

Søen er med gangbro langs den ene bred, der gør den handicap venlig, derudover er den særdeles velegnet for fluefiskeri, og med mulighed for at fange regnbueørred, guldørred, kildeørred, og bækørred. Der er stor chance for at få en god fiske oplevelse med hjem. I børnesøen er det IKKE  tilladt at fiske med fluestang.

Fiskekort betales i automaten i huset. Der forefindes vekselautomat. Vi modtager ikke betalingskort. Åbningstider: Se Info på hjemmesiden

 BØRNESØEN:

Børn under 12 år max. 2 fisk pr. kort          

 

 

Adresse

Munkbrovej 15

7500 Holstebro

Facilities

Renseborde til fisk

Toilet

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro