Gå til indhold
©  Foto:

Musholm, Ferie - Sport - Konference

Alle er velkomne
Musholm, Ferie – Sport - Konference er et af de mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecentre – både at komme til og være på. Her er åbent for alle, og vi ser det som vores styrke at være et sted, hvor der er plads til forskelle i behov, ønsker og aktiviteter. Musholm, Ferie - Sport - Konference er et feriecenter, hvor der allerede fra starten er tænkt på mennesker med handicap og tilgængelighed for alle, uden at bygninger og indretning minder om en institution. Design og funktionalitet smelter sammen, så gæster – uanset om de har et handicap eller ej – kan få et godt og oplevelsesrigt ophold på ferie- og konferencecentret. 

Arkitekttegnede huse ved strand og Storebælt
Feriecenteret ligger ved den smukkeste hvide badestrand midt i Danmark med en storslået udsigt over morænebakkerne og Storebæltsbroen. Boligerne er arkitekttegnede og velindrettede. Placeringen er kun fem kvarters kørsel i tog eller bil fra København, to timer fra Århus og tre kvarter fra Odense. Motorvejstilkørsel og banegård er under 2 km. væk. 

Fra 2 til 12 personer i vores værelser og ferielejligheder

På Musholm, Ferie – Sport - Konference er der værelser i alle størrelser. De mindste værelser er til to personer, mens den største ferielejlighed har plads til 12 personer, er 240 kvm. og har eget køkken. I alt har vi 8 forskellige typer af ferielejligheder og værelser. Alle værelser og lejligheder har selvfølgelig eget bad og toilet. 

Multihal og Mangfoldighed med stort M
Vi har gjort en dyd ud af, at alle uanset krop og alder kan finde en aktivitet at deltage i. Men de, der kan og vil lidt mere, kan samtidig også få prøvet grænserne af. Kort sagt: På Musholm, Ferie - Sport - Konference er der udfordringer og oplevelser til alle. Vi staver mangfoldighed med stort M, og du kan gå fra ro til ræs på et øjeblik. På de kystnære stier, idylliske landeveje, langs stranden og i vores multihal kan du nyde livet og mærke adrenalinen pumpe. Du kan dyrke alle tænkelige kørestolssportsgrene og bevægelsesaktiviteter. Du kan klatre eller blive hejst op ad klatrevæggen. Suse tværs gennem rummet i en svævebane eller boltre dig fitnessrummet. Udendørs og indendørs er rammerne så trygge, at der også er plads til fordybelse og være sig selv. Musholm, Ferie - Sport - Konference er stedet, hvor el-hockey-klubberne afvikler deres stævner, hvor kørestolsdanseforeningerne arrangerer mesterskaber, og hvor familier med et barn eller voksen med handicap holder ferie og bruger hallen til aktiviteter og oplevelser.

Til at hjælpe med at angribe og føre dig sikkert gennem de mange muligheder har vi vores egen aktivitetsmedarbejder, der altid kan tilbyde et spændende program eller introducere til en ny aktivitet. 

Helpension, halvpension eller gør det selv – du bestemmer!

Musholm, Ferie - Sport - Konference har sin egen restaurant med en fantastisk udsigt over Storebælt. Restauranten tilbyder en lækker varieret menu i mange forskellige prisklasser. Når du besøger Musholm, Ferie - Sport – Konference, kan du enten vælge fuldpension, halvpension eller selv at lave maden i ferielejlighedernes egne køkkener. Du kan selvfølgelig også vælge en kombination. 

Overskuddet geninvesteres
Musholm, Ferie - Sport - Konference er en såkaldt socialøkonomisk virksomhed, hvor et eventuelt overskud bruges på at understøtte et socialt formål om at tilbyde ferie- og fritidsaktiviteter for en mennesker med handicap. Eventuelt overskud skal anvendes til at understøtte og udvikle aktiviteter i henhold til formålet.

Dobbeltværelse i lavsæsonen:             Fra 525 kr. pr. nat og 2750 kr. for en uge

Dobbeltværelse i mellemsæsonen:      Fra 790 kr. pr. nat og 3980 kr. for en uge

Dobbeltværelse i højsæsonen:            Fra 895 kr. pr. nat og 4195 kr. for en uge