VisitDenmark

MUSICON - konferencer

Musicon grunden i Roskilde er en nedlagt betonvarefabrik, der i 2008 startede sin transformation til Roskildes nye kulturbydel. Musicon huser i øjeblikket op mod 50 grupper af aktører, herunder kreative virksomheder, et danseteater, kunstnerværksteder, skatehal, ungdomsboliger og musikøvelokaler, som alle bidrager til at skabe et kreativt og levende miljø i bydelen.

Området dækker et areal på 250.000 m2, svarende til omkring 40 fodboldbaner. Besøgende kan gratis Musicons kæmpe aktivitetspark, Rabalder Parken, med skatefaciliteter, hængekøjer, trampoliner mm.

Den store skatehal, Hal 12, er et tilløbsstykke for børn og unge fra store dele af Sjælland. Hallen har åben fire dage om ugen.

I 2013 var der over 190 arrangementer i bydelen som f.eks. koncerter, danseforestillinger, børneteater, loppemarkeder, debatarrangementer, kunstudstillinger, skate-opvisning, gadefest mm. Bydelen vokser hele tiden og nye projekter er på vej.

For eventarrangører er Musicon den perfekte kulisse, hvis du søger noget lidt ud over det sædvanlige til dit arrangement. De tidligere industribygninger, og de nye byrum, som skyder op, giver en masse muligheder for at lave spændende arrangementer og events. De forskelligartede rå haller kan modelleres efter dine ønsker og behov, således at de kan huse arrangementer af meget varierende størrelse og type. 

  • HAL 7

    Hal 7 har plads til 549 personer og har et flot lysindfald. Størrelsen gør hallen velegnet til blandt andet udstillinger, foredrag og firma-events.
  • HAL 9

    Hal 9 er 1.800 m2 og har en kapacitet på op til 1.100 personer. Den rå hal inviterer til store arrangementer og kan indrettes på et utal af måder.
  • EVENTRUMMET

    70 lyse kvadratmeter til de helt små events eller møder med flere deltagere, end et normalt mødelokale kan klare.