VisitDenmark

Musik Under Trappen, Hirtshals - AFLYST

Hvert år i juli måned arrangeres der Musik under Trappen i Hirtshals. I løbet af 8 dage kan du opleve 30 bands, der byder på skønne musikalske oplevelser og stor variation, så der er noget for enhver smag. Der er fri entré hver aften.

Foreningen Musik Under Trappen håber, at kunne finde en måde at afholde det årlige Musik Under Trappen, trods corona virus. Følg dem på deres facebook og vær orienteret, når de sender nyheder ud. 

Første gang ’Musik Under Trappen blev afholdt var i 1999. Dengang foregik arrangementet i et lille telt på vesthavnen med meget få bands over for et mindre publikum. Siden dengang har arrangementet vokset sig større og større og er nu et velbesøgt arrangement, som hvert år løber af stablen i juli måned fra fredag i uge 29 og til og med lørdag i uge 30. Omkring 10.000 mennesker deltager i de festlige dage med forskellige typer koncerter.

Konceptet har altid været at tilbyde gode musikoplevelser med fri entré. Koncerterne har altid været en blanding af mere eller mindre kendte navne for at give rum til nye musikere og bands. I løbet af de 8 dage Musik Under Trappen varer, vil du kunne opleve cirka 30 forskellige bands.

Alle musikere, som deltager i Musik Under Trappen, gør det gratis og får ikke andet ud af det end et par øl og et par pølser. Dog bliver hovednavnene om onsdagen betalt med lidt mere end øl og pølser.

Imens disse dage foregår, har du mulighed for at nyde den fantastiske stemning i Hirtshals by, hvor du under koncertdagene kan nyde god lækker mad på byens gode restauranter, og shoppe i de små hyggelige butikker. Musik Under Trappen foregår helt ned til vandet, og du kan nyde udsigten over Hirtshals havn og det skønne Vesterhav, alt i mens færgerne gør deres ind- og udsejling.

Læs mere om Musik Under Trappen her, og kom med til næste års arrangement, som vil være 21. gang arrangementet kører. Alle er velkomne, og alle kan være med til at nyde god musik under åben himmel med en kold øl i hånden.

Vi ses til Musik Under Trappen 2020.