Næstved Legeland

Næstved Legeland er et kæmpe indendørs legeland fyldt med de mest populære forlystelser.
Vi har hoppeborge som cirkus land og jungle hop, til de små (0-3 år) har vi en hoppeborg med oppustelige dyr og en boldborg hvor de kan lege i bløde bolde.

Vi har også en masse action forlystelser bl.a. en stor slide (rutchebane) til de store børn og en mini slide til de lidt mindre børn og så har vi vores jungle forhindringsbane som er sjov både for børn og voksne.

Der er også rig mulighed for at dyste enten barn mod barn eller barn mod voksen vi har bl.a. gladiator bane, fodboldtunnel, mega basket og sumo brydning eller prøv vores retro arcade spil - her burde far have en chance for at vinde.

I vores café er der rig mulighed for at slappe af og nyde en friskbrygget special-kaffe med kage eller en frisk sandwich med sodavand. Vi har masser af dansk produceret is fra Premier is samt en diabetes is og et bredt udvalg af slik og chips samt slushice og saftevand.

I caféen er der etableret et mini legeland for de små (0-5 år) med mega lego, hoppedyr, snurretoppe og de populære wheelybug køredyr, som børnene kan benytte mens mor og far tager en slapper.

Når du har betalt indgang er alle forlystelserne gratis. Det eneste, der koster penge, er den populære bamse kran, hvor der er gevinst hver gang.