VisitDenmark

Naturelskerens turforslag - Linnéa Treschow

Vi bor i et natur rigt område af Danmark. 

Der er mange "must sees" og her er et udvalg af de steder, jeg som tilflytter til øerne er kommet til at holde så meget af og gerne deler med familie og venner når de kommer på besøg.

Knuthenborg er et sted som appellere til alle aldre. Parken har noget at byde på hen over hele åbnings perioden fra maj til oktober. Der er plads til at udvide sin horisont med hensyn til de mange dyrearter, smukke park områder og så havet som er parkens ene grænse. 

Dodekalitten, en skulptur og musik park, som ligger med den smukkeste placering og en majestætisk udsigt. Mysteriet om figurerne, som bliver skabt og dialogen de nu fører. Gåturen fra Kragenæs op til stedet, er i sig selv en oplevelse. Dette er et godt sted for alle aldre.

Corselitze, og hele dens kystlinje er et sted som er fascinerer hele året. At gå langs kystlinjen er betagende og samspillet med den smukkeste skovkant, gør det til et helt unikt område. Hæsnæs kan være et udgangspunkt for en sådan gå tur.

Fuglsang Kunstmuseum og Skejten. Her er kunst og landskabs kultur i hovedsæde. Et område som må opleves. Et besøg man skal sætte et par timer af til. Ikke langt fra Fuglsang finder du Krenkerup Bryggeri, som absolut er et stop værd, hvis man er til god øl og mange varianter. En ny udviklet og spænende virksomhed.

Mine to favorit badestrande er Holten på Lolland og Sønder Alslev. Begge steder meget forskellige alt afhængig af vindretning.

Er man til golf, er Falster Golfklub et skønt sted. Her er den smukke golfbane integreret i en gammel og etableret skov og det er et natur smukt område. Altid god service og positive mennesker på stedet.

Med venlig hilsen

Linnéa Treschow
Naturelsker