Nibe Camping - Sølyst

Nibe Camping er beliggende i et naturskønt område direkte ned til den smukke Limfjord. Her kan du holde en dejlig ferie, og skulle du trænge til lidt byliv, ligger Nibe blot 10 minutters gang derfra.

Med en af Nordjyllands bedst placeret campingpladser tilbyder Nibe Camping dig et ferieparadis, du ikke vil hjem fra. Med pladser direkte ned til vandet og andre i lidt bedre læforhold, skulle der være noget for enhver smag. Campingpladsen har åbent hele året rundt, og giver dig dermed mulighed for at opleve den smukke natur gennem de fire årstider. Ønsker du at bo i campingvogn, men ikke selv kan medbringe en, så er dette ingen hindring hos Nibe Camping. Her kan du nemlig leje forskellige slags campingvogne inkl. fortelt.   

Udover traditionelle campingmuligheder med medbragt telt eller campingvogn, tilbyder Nibe Camping også andre services, når det kommer til overnatning. Her kan du leje dobbeltværelser, feriehuse, familiehytter, mobilhytter og 1-plans hytter – alle med helårsisolering og hver deres niveau af luksus.

Alt hvad du behøver

Faciliteterne hos Nibe Camping er mange. De byder på et dejligt køkken med adgang til terrasse, moderne toilet- og badfaciliteter, der er familie- og handicapvenlige, et spisested med et menukort for hele familien, en lille butik med de mest alm. dagligvare og en hundelufteplads, hvor du kan slippe hunden løs. Derudover kan Nibe Camping også byde på gode forhold til din næste store fest.

Plads til masser af sjov

Nibe Camping tilbyder mange aktiviteter for børn og voksne. Her er der legeplads, hoppepude, fodboldbane, minigolf, bordtennis, trådløst internet, udendørs vandland med vandrutschebaner og meget mere. Og med en beliggenhed direkte ved Limfjorden ved den børnevenlige strand, er der også gode muligheder for sejlsport, sejlads med kano og kajak, windsurfing samt lystfiskeri. Derudover indbyder campingpladsens placering til cykelferie og vandreture, hvor du kan nyde naturen ved fjord og skov, et besøg i Nibe, den hyggelige gammel købstad og sildeby, eller måske en tur til Aalborg, der rummer talrige af oplevelser for hele familien.

Læs mere om Nibe Camping i Nibe...