Nordjyllands største e-sportsfestival (Aflyst)

Kom med til Nordjyllands største e-sportsturnering med 1300 deltagere, dobbelt så mange tilskuere og 900 kvm messe. Coolshops Geeks Gone Wild henvender sig til alle aldre og niveauer

Coolshop GGW 2021 AFLYSES
 
Det er med stor beklagelse at Lan Team Nord og Coolshop ser sig nødsaget til at aflyse CoolshopGGW 2021 grundet Covid-19.
Der er blevet arbejdet hårdt på at finde løsninger der vil kunne overholde corona restriktionerne, men det har ikke været muligt. Vi havde håbet at corona havde sluppet grebet i eventbranchen mere end det ser ud til nu, men vi kan ikke forsvare at holde eventet, og da vi ikke mener vi kan afholde et tilfredsstillende event med restriktionerne in mente er vi nødt til at aflyse. (fra GGWs facebookside)

Turneringen havde sin Gigantium-debut i 2018, hvor de mange deltagere og tilskuere kunne boltre sig i et kæmpe e-sportsområde med stort messeområde og 2-3 scener med siddepladser til knap 2.500 tilskuere og plads til 1.200 deltagere, som selv medbragte computere. Coolshop Geeks Gone Wild vil med sin udvikling kunne tiltrække ikke blot superligaen i dansk e-sport, men også udenlandske hold.

Startede småt

E-Sportfestivallen startede som et Lan-Party i 2005 i Fjellerad Hallen, efter en håndfuld computerentusiaster fik idéen om at holde et lille arrangement for dengang 30 deltagere. Dermed opstod den frivillige forening Lan Team Nord. Siden har Geeks Gone Wild konstant haft vokseværk.

Læs mere om Nordjyllands største e-sportsfestival Geeks Gone Wild i Gigantium i Aalborg…