Oplev This Is Not Swan Lake til Aarhus Festuge 2020

This Is Not Swan Lake - Aarhus Festuge

Foto: Teatret Svalegangen
Begivenheder
Begivenheder
Som en del af Aarhus Festuge kan du opleve forestillingen This Is Not Swan Lake på Teatret Svalegangen, hvor pingviner indtager Svanesøen.
Adresse

Rosenkrantzgade 21

8000 Aarhus C

Der er langt fra kærlighedshistorien mellem prins Siegfried og svaneprinsessen Odette i Tjajkovskij’s Svanesøen til virkelighedens proformaægteskab mellem Tjajkovskij og hustruen Antoninia. Hun var hans elev på musikkonservatoriet i Moskva, og hun var stormende forelsket i ham. Tjajkovskij var til gengæld ikke forelsket i hende, men i datidens Rusland kunne man ikke sige, at man var homoseksuel.

Pingviner i Svanesøen?

Når danser, koreograf og kunstnerisk leder Palle Granhøj i august vender tilbage til Teatret Svalegangen, så medbringer han en pianist, fire dansere og musikken fra Svanesøen. Men THIS IS NOT SWAN LAKE… for de fire dansere har pingvinmasker på?!

Granhøj møder Tjajkovskij

Det centrale i balletten Svanesøen er ballerinaens graciøse fremstilling af svanen med de smukke lange lemmer og den elegante hals. Pingvinger har hverken lange lemmer eller hals. Dette er præcis afsættet for danseforestillingen. Antoninia var følelsesmæssigt ligeså begrænset som en pingvin, da hun forgæves rakte ud efter Tjajkovskij. I THIS IS NOT SWAN LAKE… sætter fire dansere hendes længsel i scene. Det bliver smuk, rørende og komisk dans, når det er bedst.

#teatretsvalegangen #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Rosenkrantzgade 21

8000 Aarhus C

Åbningstider

01 Sep 20 / 02 Sep 20

TirsdagOnsdag

19:30 - 21:00

04 Sep 20 / 04 Sep 20

Fredag

19:30 - 21:00

05 Sep 20 / 05 Sep 20

Lørdag

16:00 - 17:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af