©  Foto:

Nr. Nebel Overnatning

Nørre Nebel overnatning tilbyder et frit og uafhængigt vandrehjem med alle faciliteter, der kræves i forbindelse med en overnatning. Dette er blandt andet nyistandsat værelser med opholdsstue, og et stort fælleskøkken. Dermed er I sikret overnatning i et godt miljø, som er centralt beliggende i centrum med gode udflugtsmuligheder til strand og fjord.

Nørre Nebel Overnatning er et frit og uafhængigt vandrehjem, som tilbyder privat overnatning.

Hos Nr. Nebel Overnatning vil du opleve en hyggelig stemning, med gode faciliteter i et godt miljø. Du finder blandt andet en dejlig opholdsstue med TV og pejs, samt et stort fælleskøkken med komfur, mikroovn, køle og fryseskab. Derudover er der også gratis WI-FI på alle værelser, og en lukket have hvor I kan nyde sommerens sol.

Hvis I ønsker en aktiv dag, er der gratis adgang til Nr. Nebel svømmehal.

I området nær Nr. Nebel Overnanting finder I indenfor kort rækkevide 3 strande samt Ringkøbing Fjord. Her vil I blive budt på naturskønne oplevelser langs til Vestjyske kyst.

Hos Nr. Nebel Overnatning er det også muligt at tage sin hund med på ferie. Derved slipper I for at den skal passes og plejes af andre, og i stedet sammen kan nyde naturen og ferien.

Hvis du er håndværker eller repræsentant, giver Nr. Nebel overnatning mulighed for ophold i længere perioder og flere personer.