VisitDenmark

Ny Gammelsø B&B

Når I bor på Ny Gammelsø Bed & Breakfast, bor I på et tidligere plejehjem, der ligger i en kæmpe, parklignende have med mange terrasser, legeplads, flere lækroge og masser af plads til både aktivitet og afslapning. Her er plads til hele familien – bo fx på et af familieværelserne, hvor I kan overnatte op til seks personer.

Ny Gammelsø Bed & Breakfast ligger i den lille landsby Damsholte på Vestmøn, ca. otte km fra Stege. Camønoen løber i baghaven, og Ny Gammelsø er et af de i alt ni officielle ”pause-steder”, der ligger på ruten, så her kan I altid få en forfriskning – også selvom I ikke bor på stedet. Tæt på har I også Berlin-København cykelruten, så her er et oplagt stop for jer, der vil opleve området fra en cykelsadel.

På Ny Gammelsø kan I glæde jer til en morgenbuffet med blandt andet hjemmebagt brød og hjemmelavede marmelader. I kan også købe madpakker på stedet, ligesom det er muligt at købe færdigretter, som I selv må forberede i det fælles køkken.

Ny Gammelsø Bed & Breakfast er ”Dark Sky certificeret”, hvilket betyder, at I her har en enestående chance for at opleve stjernehimlen over Møn. I haven ligger faktisk et lille observatorium, hvor I kan slå jer ned i en liggestol og låne en kikkert, så I rigtigt kan nyde synet af den mønske stjernehimmel.