©  Foto:

Odin Race 2024

OCR-løb / Forhindringsløb
Odinløbet er en spændende 5 km forhindringsbane med start og slut ved Odins Odense Jernalderlandsby i Odenses nordlige del. Ruten snor sig gennem Næsby Ådal og Stavis Åen og byder på smukke skov- og ålandskaber i forskelligt terræn. For dem, der foretrækker at holde sig tørre, er der en alternativ rute, der går uden om søen.

Valhalla Race City
Denne unikke begivenhed udfolder sig i og omkring Odins Odense Jernalderlandsby, og din løbsbillet giver også gratis adgang til at udforske denne fascinerende attraktion. Da Jernalderlandsbyen fungerer som et museum, kræver det typisk en billet at komme ind. Din løbsbillet inkluderer dog to ekstra gratis billetter, så venner eller familie kan få del i oplevelsen. Hvis du har flere gæster, tilbyder vi en særlig rabat på ekstra billetter. Ved ankomsten til Odinløbet skal dine gæster blot besøge butikken, nævne dit navn (deltagerens navn) og angive det antal billetter, de har brug for.

Inviter din familie til Valhalla Race City, og se konkurrenterne storme ind i Odins Hal. Nyd de forskellige mad- og drikkevarer, og gå på opdagelse i de utallige aktiviteter, som jernalderlandsbyen byder på. Både børn og voksne kan opleve mytefortællinger, mjødsmagninger og gamle lege blandt andre spændende aktiviteter.