Øbjerggaard Bed and Breakfast

Bondegårdsferie på Vestfyn
Med udsigt over Lillebælt og Helnæs ligger Øbjerggaard. Her tilbydes sommeren igennem bondegårdsferie i den smukke natur i Sønderby Bjerge.

Bed and Breakfast overnatning: 250 kr. pr. person.

Pris for overnatning incl. morgenmad og aftensmad: 495,00 Dkr.

Ring gerne for nærmere info: Tlf. 6474 2292
Grupper og busrejser modtages: 15-120 personer - ring og hør nærmere

Bike Friend Certificeret

Øbjerggaard er en del af B&B Ole Lukøje kvalitetssikring - og som noget nyt kan du også på cykel være på den sikre side, da vi er blevet optaget i Bed & Bike konceptet, som er en kvalitetssikring for cyklister - læs mere her og bike friend ordningen - læs her, der hjælper dig hvis du har brug for en cykelpumpe, cykelkort eller lignende.

Øbjerggaard: har en fantastisk beliggenhed. Her kan afholdes selskaber som fx. brylluper, fødselsdage eller lign. I de renoverede avlslænger, er der plads til ialt 90 pers. Avlslængerne, som nu er selskabslokaler er smagfuldt indrettet og udstyret med inventar til hele festen.

Øbjerggaard blev bygget i 1853, og for den tid var det en anselig bedrift med mindre husmandsteder lagt ind under sig. Bonden var en højtagtet mand i det lille samfund, og på gården var der flere karle, og i stuehuset tjenestefolk. Familien, der drev landbruget var bosiddende på Øbjerggaard i mange generationer - en slægt nåede helt op på 11 generationer, inden man måtte mageskifte på grund af barnløshed.

Øbjerggaard ligger naturskønt med udsigt ud over Helnæsbugten, og når gæsterne modtages på den sydvendte terrasse, er der frit udsyn til Lillebælt og Jylland.

Omgivelserne på Øbjerggaard egner sig godt til børn, da her er dyr og masser af plads at lege på.

På Øbjerggaard tilbydes der også hestevognskørsel, da familien på Øbjerggaard har egne heste, som bruges til dette.