Øresund på langs

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Kapsejladsen Øresund på langs. Træskibs Sammenslutningen (TS), Foreningen Hal 16 Maritimt Værksted i Helsingør og Københavnske Træsejlere (KTS) har inviteret til klassisk kapsejlads fra Tuborg havn til Helsingør, lørdag den 8. august 2020.
Adresse

Helsingør havn

3000 Helsingør

Kontakt

Sundet bliver fyldt med flotte gamle træskibe og klassiske sejlbåde og joller som ræser mod smukke Kronborg og vil fylde Helsingør havn med flotte træskibe.

Nyd synet af de fantastiske skibe når de sejler fylder sundet med sejl og klassisk skønhed. Starten går ud for Tuborg Havn lørdag formiddag, den 8. august 2020 og de vil være i havn senere samme dag, hvor de også vil lægge til. 

Efter kapsejladsen mødes alle fartøjer i Helsingør havn til præmieuddeling og fest. Faretøjerne bliver i havnen natten over så I har mulighed for at opleve dem om søndagen, før de vender tilbage til deres hjemhavne.

Så kom forbi Helsingør havn, Museet for Søfart og Kulturværftet når de bliver fyldt med skønne skuder, lakerede master og glade søfolk og kapsejlere efter kapsejladsen.

Adresse

Helsingør havn

3000 Helsingør

Åbningstider

08 Aug 20 / 08 Aug 20

LørdagSøndag

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland