Onkel Toms Klatreskov

Foto: VisitMariagerFjord
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Amerikavej 23

9500 Hobro

Tarzan for en dag - ”Sving” jer fra gren til gren i ny klatrepark

Om du er en abe, et egern eller bare en eventyrlysten Homo Sapiens, så er der udfordringer for alle, når turen går til Onkel Toms Klatreskov i Østerskoven i Hobro. Her kan I både komme højt til vejrs, kigge langt ned, få sus i maven og mærke benene ryste bare en lillebitte smule under jer.

Desuden kommer du i en sjælden nærkontakt med naturen og de grønne bøge, ligesom der her er lejlighed til at nyde en helt fantastisk udsigt ud over Østerskoven i Hobro.

Onkel Tom

Navnet ”Onkels Toms Klatreskov” afslører ikke kun indehaverens fornavn, men leder belejligt også tankerne hen på en anden Tom, som holdt til i en hytte i en skov og ikke uden grund: For det er netop, hvad denne Onkel Tom også gør, nærmere betegnet i den tidligere restaurant Østerskovens hyggelige skovpavillon. Det er nemlig her, man indløser billet til at kunne svinge sig i ”lianerne”, ligesom det også er her, man kan nyde sin frokost.

Onkel Toms Klatreskov er åben tirsdag - søndag fra kl. 10.00 – 18.00.

Adgang til ”lianerne” og de i alt 30 naturlige forlystelser koster kr. 150,- for børn i alderen 6 – 11 år, - og kr. 300,- for ”børn” fra 12 – 98 år, mens 99+’ere og egern klatrer gratis.

 

Læs mere og book tid på www.onkeltomsklatreskov.dk

- så I kan være sikre på, at der en instruktør klar til jer.

Adresse

Amerikavej 23

9500 Hobro

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland