VisitDenmark

Oplev The Cardigans i Helsingør

Gør dig klar når de svenske popidoler The Cardigans giver koncert på pladsen foran kulturværftet i Helsingør til juni 2021. Billetsalget starter allerede d. 7 september.

Til juni 2021 kommer The Cardigans til Danmark, hvor de spiller koncert på pladsen foran Kulturværftet i Helsingør. Tag med og oplev den prisbelønnede popgruppe helt tæt på.

Den 19 juni 2021 kl. 20:00, indtager den svenske popgruppe The Cardigans Helsingør. Tag afsted alene eller sammen og skrål med på de ørehængende sange. I kan evt spise afstenmad i Kulturværftets spisehus inden eller tag et smut forbi Værftets madmarked.

Filmklassiker og Beverly Hills

The Cardigans er en svensk popgruppe, der har fundet stor succes både i hjemlandet og i resten af verden. Især hittene Lovefool, Erase/Rewind og My favorite game har slået i gennem. Gruppen blev dannet i 1992, og udgav deres første album Emmerdale i 1994. Albummet blev hurtigt populært blandt svenskerne og vandt Årets bedste album af Sveriges dengang førende musikmagasin. 

Gruppen slog for alvor i gennem i 1995 med hittet Lovefool, der hurtigt blev verdenskendt. Sangen blev brugt i filmklassikerne Romeo + Juliet og Cruel intentions. I 1997 var gruppen desuden med, som dem selv, i en episode af den populære tv-serie Beverly Hills 90210.

Pop, Rock og Americana

The Cardigans består af guitarister Peter Svensson og Magnus Sveningsson, der startede bandet, sangeren Nina Persson, trommeslager Bengt Laerberg samt keyboardist og guitarist Lars-Olof Johansson. Gruppen har eksperimenteret med flere forskellige stilarter som deres originale pop, rå garage rock som kan høres på albummet Super Extra Gravity og en mere afdæmpet americana lyd på albummet Long Gone Before Daylight. Læs mere om den legendariske popgruppe.

Praktisk information:

  • Tid: 19. juni 2021 kl. 20.00
  • Sted: Kulturværftet, forpladsen, Allegade 2 i Helsingør
  • pris: 495 kr. inkl. Gebyr

Billetterne kan købes fra 7. september, book din billet til The Cardigans