Paprika Gæstgiveri

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Restauranter
Gæstgiveri Paprika er en af Aalborgs mest specialiserede konceptrestauranter. De ungarske smagfulde schnitzler og den originale klassiske Gullaschsuppe fra Pusztaen danner det unikke menukort.
Adresse

Sankelmarksgade 9

9000 Aalborg

Kontakt

Telefon:98 10 20 35

Det stemningsfulde Gæstgiveri Paprika tilbyder syv forskellige Schnitzler, Pusztaens klassiske Gullaschsuppe, dagens dessert – og som særlig detalje en startsuppe uden beregning, når der bestilles en schnitzel. Og efter Ungarns uskrevne regel serveres alt selvfølgelig i store portioner!

Morten Becker Jørgensen – ejer og kok

Den tidligere TV Nord-kok, Morten Becker Jørgensen overtog ved årsskiftet restauranten og har siden haft forrygende travlt med at jonglere de helt store pander. Morten er uddannet kok fra Hotel Phønix i Aalborg og har i mange år undervist på kokkeskolen. Dertil har han været drifts-, kunde- og salgschef hos Ida Service og Eurest, samt salgschef hos ThermIT.

Efter overtagelsen af Gæstgiveri Paprika har Morten sat sit eget præg på både stedet og maden – men konceptet er forblevet det samme. Omdrejningspunktet i det særlige koncept er stadig den østeuropæiske eksklusive brug af lokale, friske råvarer lige fra kødkvæget til de friske grøntsager og bær. 

Vinen – vælg din yndlingsdrue

Det ungarske Gæstgiveri tilbyder vine af forskellige druer og fra forskellige områder. Man vælger selv den vin man har lyst til – vinvæggen præsenterer det brede udvalg. Vinen sælges i øvrigt til enhedspriser, så det er bare om at finde yndlingsvinen eller det foretrukne område.

Læs mere om Gæstgiveri Paprika i Aalborg…

 

Adresse

Sankelmarksgade 9

9000 Aalborg

Facilities

Hovedret: < DKK 150

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af