Quality Hotel Høje Taastrup

Quality Hotel Høje Taastrup ligger lige uden for det centrale København, og i gåafstand til togstationen i Høje Tåstrup. Det er derfor nemt at nå frem til hotellet, hvad enten du tager bilen, toget eller bussen. Inden for 20 minutter kan du stå midt inde i Københavns centrum, hvor du for alvor kan mærke byens pulserende liv med masser af mennesker, trendy butikker, kulturtilbud og restauranter. Inden for nærmeste rækkevidde finder du også Roskilde, en af Danmarks ældste handelsbyer, og du kan derfor roligt gå på jagt i den velbevarede danske kultur. Hotellets ideelle beliggenhed med gode transportforbindelser er en perfekt løsning til dig, der søger et hotel med plads til møder, konferencer, lanceringer og events, der kræver det lille ekstra.

Alt fra enkeltværelser til suiter
Vores 154 hotelværelser er store, komfortable og er indrettet i en skandinavisk stil. Vælg mellem alt fra enkeltværelser og dobbeltværelser til familieværelser og suiter, helt efter din egen smag. Alle værelser har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster, og der er endvidere tv med internationale kanaler. Læs mere om vores forskellige værelser her.

Mad og drikke med et nordisk touch
Vi ved, at god mad, et bredt udvalg af drikkevarer samt fornøjelser er et af de bedste fundamenter for et godt hotel. Skal du have stillet sulten, serverer vores restaurant moderne mad med et nordisk touch, og vi har noget for alle. I lobbybaren kan du slå dig ned i sofagrupperne med en drink eller en kop kaffe. I sommerperioden kan du nyde en lækker frokost og en kop kaffe i vores charmerende gårdhavemiljø. Restauranten er lukket søndage.

Masser af muligheder
På hotellet har du mange muligheder, både for hygge i sofaerne i hotellets atmosfærefyldte lobbybar elle hvis du mere er til fysisk aktivitet, kan du få pulsen op i vores fitnessfaciliteter. Søger du endnu flere fornøjelser, ligger det store shoppingcenter City2 og COPENHAGEN Design Outlet blot 500 meter fra hotellet. Er du i stedet golfinteresseret, kan vi varmt anbefale Ishøj Golf Center, som er en førsteklasses bane. Inden for 10-45 minutter i bil kan du stå på flere af Danmarks bedste golfbaner.

Konference- og eventmuligheder
Quality Hotel Høje Taastrup er det perfekte valg til dig, der skal arrangere en konference, et event eller et møde i København. Der er kort afstand til togstationen fra hotellet, og det er derfor nemt at komme frem og tilbage. Vi har konferencefaciliteter til 420 deltagere og tilbyder 18 forskellige møde- og konferencelokaler, der varierer i størrelsen. Vi arrangerer meget gerne både konferencer, kick-offs og diverse events og selskaber.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Quality Hotel Høje Taastrup!