©  Foto:

Restaurant På Havnen

Beliggende helt ned til havnekajen på Lystbådehavnen i Juelsminde byder denne restaurant på en alsidig og lækker menu med danske klassikere, fisk, steaks og klassiske cafe-retter med mere. Oplev den hyggelige stemning i de smukke og unikke rammer.

Lækker mad med byens bedste udsigt

For enden af havnebassinet ved Juelsmindes store marina tårner denne traditionsrige restaurant sig op og byder sejlere og andre gæster velkommen i de hyggelige og stemningsfulde lokaler. Når vejret tillader det, kan du sidde på den store terrasse i grundplan eller på den store tagterrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havnen, havet og byen. På en varm sommerdag er det en skøn fornemmelse at sidde i solen og mærke den friske brise fra havet.

 

Dansk mad som mormor lavede den

Hos På Havnen kan du sætte tænderne i skønne danske retter, der vækker minder til barndommen. Nyd en dansk bøf med bløde løg, en mormors gryderet eller måske Danmarks nationalret, stegt flæsk med persillesovs. Alle de danske retter fås for 165,-. Og du kan også få det som takeaway.

 

Friskfanget fisk, pasta eller tapas?

Foruden de danske retter byder menuen på lidt af hvert. Her kan hele familien finde noget, der frister. Snup en saftig burger med sprøde fritter, en god steak eller måske frisk fisk fra danske farvande. Der er naturligvis også en menu til familiens mindste og et godt udvalg af desserter. Du kommer ikke til at gå sulten hjem! Og så kan du jo også tage en kop kaffe inden turen går videre.

 

Søndag = livemusik

I sommerperioden er der livemusik hos På Havnen hver søndag i juli og indtil midten af august. Kom og deltag, når jazzmusikere skaber liv og stemning på havnen.

 

I hjertet af Juelsminde

Lystbådenhavnen i Juelsminde fungerer som en magnet for sommerglade mennesker fra nær og fjern. Her er der altid liv i gadebilledet. Ved siden af havnen finder du den populære strand, Storstranden og et væld af butikker i byens centrum. Du kan tage del i flere aktiviteter såsom minigolf, en skattejagt eller måske et krabbevæddeløb? Væddeløbsanen og havnens fine legeplads ligger lige ved restauranten. Ja, og så kan du jo købe en kold is ved en af isboderne ved.

 

Book bord

Kontakt På Havnen på +45 75 69 36 64 for at bestille plads i restauranten. Du kan se åbningstiderne på hjemmesiden.