Restaurant Roswell

Omgivet af grønne områder og med højt til himlen ligger Comwell Roskildes skønne og nyrenoverede restaurant Roswell, hvor restauranten byder velkommen til både frokost og aften. Her kan du nyde smagen af nordiskinspirerede retter med fokus på årstidernes friske råvarer. På Roswell er maden et kapitel for sig selv. Den dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte restaurantens lækre menu.

Restaurant Roswell er indrettet med et nordisk look i varme farver. Her er garanteret en hyggelig atmosfære - både når det drejer sig om den intime middag eller det store selskab.

I køkkenet på Comwell Roskilde sammensættes menuer med stor respekt for sæsonerne. Restauranten bruger fortrinsvis de bedste økologiske landmænd i nærområdet, ligesom der serveres gris og kalv fra Grambogård, der har dyrevelfærd i højsædet. Er der fisk på menuen, har Roswell valgt friskfanget og kystnært fiskeri fra Strandby.

Tillader vejret det, tilbyder Roswell udeservering på en af restaurantens skønne terrasser, hvor middagen nydes i skønne omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet.

Læs mere om restauranten her