VisitDenmark

Retroguld marked på Godsbanen

Retroguld markedet på Godsbanen er et hyggeligt retro, antik- og vintage-marked, fyldt med lækre, gamle ting. Find alt, hvad din genbrugselskende hjerte må begære, både til hjemmet og dit klædeskab.

Der er håndplukkede sager i høj kvalitet fra et finurligt mix af professionelle skattejægere og erhvervsdrivende og private instagrammere, der sælger ud af deres lager. Der er upcyclede gamle ting, der med nyt liv finder vej til standene.

Retroguld marked i Aarhus

På markedet kan du gå og shoppe til elektroniske easy-listenings-toner. Gangene er brede, så selvom der er mange i hallen, kan du sagtens have barnevogn med. 

Retroguld-markedet er én stor skattejagt. Nedenfor kan du se, hvad du typisk kan finde på markederne:

Møbler

Gå på jagt efter teak møbler, danske design klassikere, patinerede og afskallede møbler, borde, skamler og stole.

Interiør

Af interiør kan du finde spejle, køkkenlir, kuriøse fund, gamle vejskilte, plader, reklameskilte, facadebogstaver, legetøj, vintage plakater og sjovt nips.

Keramik og porcelæn

På market er der også vaser, urtepotter, tallerkener, stel, drikkeglas, vinglas, porcelænsfigurer og sjove ting som keramikfugle.

Lamper

Mangler du lys til hjemmet, kommer du ikke til at gå forgæves. Snus rundt mellem designerlamper, standerlamper, loftslamper, fabrikslamper, københavnerlamper og farverige lamper.

Mode og tekstiler

Retroguld markedet er også et tøjmarked. Gå på opdagelse mellem vintagekjoler og -tøj, børnetøj, babytøj, retroduge, blomstret sengetøj og vattæpper.

#retroguldaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen