VisitDenmark

Ribehøj

Ribehøj byder på forskellige typer værelser og suiter, som alle har en særlig varm og hyggelig stemning, og hvor naturlige materialer er i højsædet. Ribehøj er det ideelle sted, når I gerne vil trække stikket ud og nyde hinanden, freden og naturen eller fejre en særlig dag.

Ribehøjs Pejsesuite er 100 kvm luksus til dig, der gerne vil have lækre rammer og meget plads. Pejsesuiten har egen wellness-afdeling med dobbelt spa og brus, tv-longe, pejs, vinbar og udendørs opvarmet jacuzzi.

I Ribehøjs panoramasuiter på 35 m2 har I egen udendørs opvarmet jacuzzi, hvor I kan side og nyde udsigten over park og eng, mens I nyder et glas ”bobler”. I panoramasuiten har I jeres egen pejs, vinbar og dobbelt brus på det lækre badeværelse.

Ribehøjs bjælkesuite er luksusovernatning i særklasse til bryllupsovernatning eller romantisk miniferie for dig og den, du holder af. Bjælkesuiten er 50 kvadratmeter, og er smagfuldt indrettet i naturlige og varme materialer. Fra suitens vinlounge er der 10.000 kvadratmeter søudsigt, som også kan nydes fra den overdækkede terrasse. Ribehøj Bjælkesuite er gennemført behagelighed med stort soverum med stor kingsizeseng med indbygget tv, stort badeværelse med dobbelt spa og brus samt tv, smart-tv med film, internetsurfing, walk in closet og sikkerhedsboks.

Ribehøj Bjælkeværelser er luksuriøst indrettede værelser i absolut særklasse. Det perfekte sted til den romantiske weekend og hyggelig selvforkælelse. I har søudsigt morgen til aften, fuglefløjt som vækkeur og 1. klasses restaurant få meter fra bjælkeværelset. Naturen er et gennemgående tema i indretningen, og et kig ud af vinduet byder på åbent landskab, vandspejl og vildt i det fjerne. Værelserne er opbygget med natursten, effektlys og varme materialer, og vinbaren byder på perfekt tempereret vin. Alle 4 bjælkeværelser har alle indbygget musikanlæg, smart-tv med mulighed for filmleje og internetsurfing.

Morgenmad serveres enten i suiten eller i vores gourmetrestaurant få meter fra suiterne.

Reception åben 8.00 til 11.00 og igen fra 14.00 til 17.00