©  Foto:

Rideture Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Kongernes Nordsjælland -Smuk natur - Historie - og så på en hesteryg. Kan det være bedre?

Har du lyst til at ride lidt længere ture i skovene i Kongernes Nordsjælland? Ride på Kongernes Parforcejagtstier? Udforske det skønne rideområde på den tørlagte Søborg Sø? Og er du klar til at ride en god galop?

Tre skønne dage i ridningens tegn, hvor vi rider til Esrum Kloster, nyder den enestående natur på Søborg Sø samt udforsker de historiske Parforcejagtridestier. Alle dage krydret med lækker frokost i det grønne, samt kulinarisk aftensmad produceret af lokale produkter.

Vi mødes fredag kl. 14, hvor vi installerer de medbragte heste/ponyer og får fordelt de heste/ponyer, der er lejet fra os. Vi vil ride en lettere tur på Søborg Sø og slutte dagen med hyggeligt samvær over en lækker middag.

Lørdag starter vi dagen med en god portion morgenmad og sætter os derefter i sadlen for at nyde en lang men skøn ridetur.

Vi rider henover Søborg Sø til Esrum Kloster, hvor vi vil sætte hestene på fold og nyde en dejlig frokost fra Klosterets Cafe Kilden - alt hjemmelavet og hjemme brygget. Der vil være tid til en lille gåtur på Esrum Kloster.

Vi rider videre og nyder nogle af de mange hundrede kilometer ridesti i Gribskov, gennem nåletræer, smukke bøgeområder, lysningsområder og flere vådområder - flotte naturområder, der er repræsenteret i mange afskygninger i Gribskov. Derudover er vi måske heldige at se rådyr, krondyr, egern og måske endda havørnen.

Dagen afsluttes på Søborggård med en lækker middag af lokale produkter

Søndag er historiens dag
Vi vil igen starte dagen med et solidt morgenmåltid, for derefter at ride i Kongernes Parforcejagtspor. Vi vil finde Stjernerne og ride gennem skoven til et lokalt frokoststed (vi kan vælge at ride turen fra Søborggård eller køre med hestene til Gribskov - dette aftaler gruppen lørdag). Flere steder vil vi opleve de historiske fortællinger og igen nydes Gribskovs alsidige natur.


Dagen afsluttes med hjemmebagt kage - og tak for denne gang. Det er muligt at overnatte på vores sovesal eller at medbringe telt/campingvogn. Der kan også vælges mere luksuriøse forhold på de lokale B&B eller Hoteller (dette afregnes separat med udbyderen) Hestene opstaldes i boks eller på fold efter ønske.

Pris. Prisen er incl alle måltider fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag


Med egen hest - kr 2500.-
Med lejet hest/pony - kr 3500.-

 

Tilmelding og yderligere information til Sally på sally@soeborggaard.com eller tlf +4551250595

Turene gennemføres med minimum 5 ryttere maks. 10