RoS Gallery

Foto: VisitRoskilde
Attraktioner
Gallerier
Adresse

Roskilde Gasværk, Vindeboder 1A

4000 Roskilde

Kontakt

E-mail:kunst@ros-gallery.dk

RoS Gallery er beliggende på Roskilde Havn i det smukke gamle gasværk. Her præsenteres moderne kunst fra danske såvel som internationale kunstnere på hele 5 etager.

I den store gasværkssal samt i udstillingslokalerne på 1. og 2. sal kan man løbende opleve skiftende udstillinger. I kælderen kan man gå på opdagelse blandt de mange værker af vores faste kunstnere. I tårnværelset øverst kan man ud over kunsten nyde en fantastisk 360 graderes udsigt over byen og fjorden.

Hvad enten du har en forudgående viden om kunst eller blot er nysgerrig, er du altid velkommen indenfor til en snak om kunst og professionel rådgivning om udsmykning af din hjem eller virksomhed eller blot en tur rundt på egen hånd. Der er gratis adgang for alle.

Like us på Facebook og Tripadvisor og tilmeld dig galleriets nyhedsbrev. Så får du løbende besked om galleriets mange arrangementer og udstillinger. På vores hjemmeside kan du orientere dig om samtlige galleriets kunstnere og se alle deres værker. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Adresse

Roskilde Gasværk, Vindeboder 1A

4000 Roskilde

Facilities

Akvarel

Maleri

Sidst opdateret af