Roskilde Golf Klub

Roskilde Golf Klub ligger naturskønt med udsigt både til Boserup Skov og Roskilde Domkirke. Klubben har åbent for spil både for medlemmer og greenfee-gæster hele året.

Gedevad-åen løber gennem hele området, ligesom der er flere offentlige stier - herunder Skjoldungestien. Alle er velkomne - og både vandrere og golfspillere passer på hinanden. Roskilde Golf Klub arbejder med 12 af FN’s verdensmål og har særligt fokus på initiativer, der fremmer dyreliv og natur.

I klubhuset er der en restaurant, som er åben for både medlemmer og gæster. Her er også en shop med salg af tøj og udstyr - og der er mulighed for at træning af klubbens professionelle trænere.

Roskilde Golf Klub har en 18-hullers bane og en 9-hullers bane. Der er ca. 1500 medlemmer i alle aldre - og der er mulighed for at blive medlem hele året. 1-2 gange om året har klubben et særligt introduktionsforløb for nye, der ikke har prøvet at spille golf før.

Klubben har åbent for spil både for medlemmer og greenfee-gæster hele året - i vintermånederne med sne og frost er 18-hullers og 9-hullers banen erstattet af en vinterbane på 18 huller på tværs af hele golfklubbens område.

På 18-hullers banen er der åbent for greenfee-gæster, der har et spillekort fra Dansk Golf Union. På 9-hullers banen er der mulighed for ”pay-and-play”, hvor man ikke behøver at have et DGU-kort.

Hjemmesiden, www.roskildegolfklub.dk, er altid opdateret med åbningstider, tilbud, nyheder og arrangementskalender.