Gå til indhold
©  Foto:

Rungstedgaard - Restaurant

Rungstedgaard byder på en lækker smagsoplevelse i a la carte restauranten, ”The Lounge”. The Lounge er en hyggelig og uformel restaurant, hvor der er fokus på det lokale, nordiske og rene køkken. En del af råvarerne vælges specifikt til menuen fra den 1200 m2 store køkkenhave. Nyd en drink før eller efter maden i de mange hyggelige omgivelser.

Du finder Rungstedgaard i hjertet af Nordsjælland, 25 min. fra København og 15 min. fra Helsingør. Vi ligger langs kysten og har åben udsigt til Øresund og egen bøgeskov i baghaven. Du har på Rungstedgaard mulighed for at kombinere en lækker smagsoplevelse i vores hyggelige restaurant, ”The Lounge”, med et ophold i et af vores 141 værelser.

Det økologiske spisemærke i bronze

På Rungstedgaard har vi fokus på økologiske råvarer og sætter høje krav til de leverandører, vi samarbejder med. Vi har som noget nyt fået anlagt en 1200 m2 køkkenhave med alt fra små hvide ferskner til spiselige blomster. Med disse nye tiltag og krav har vi opnået det økologiske spisemærke i bronze og bliver ved med at tænke nye økologiske tiltag ind i det daglige arbejde. Køkkenets menu kan variere fra dag til dag, afhængig af hvilke råvarer der smager bedst lige netop nu.