Gå til indhold
©  Foto:

Sælvigbugtens Camping

Sælvigbugtens Camping er en familieplads, der ligger midt på øen lige ud til Sælvigbugten – her er hygge, en afslappet atmosfære og naturen i centrum. Man kan medbringe telt, campingvogn m.v. og slå sig ned ude på pladsen, man kan leje velindrettede hytter eller man kan leje værelser med udsigt over Sælvigbugten. Mulighed for større eller mindre firma-/ familiearrangementer.

Altid med en dejlig ren og klar luft over telte, campingvogne, hytter og værelser og med sin beliggenhed ved det fredede naturskønne Stauns Fjord område og kun et stenkast fra Sælvigbugtens børnevenlige strand er de ydre rammer for et dejligt ophold på Samsø sat.

Camping
Med bakken lille Vorbjerg i midten ligger pladserne som en vifte ud fra foden af bakken. Pladsen er opdelt i flere hyggelige afdelinger, hvor der er plads til såvel campingvogne, store og små telte, autocampere, combicampere eller campletter. Midt på pladsen ligger en moderne facilitetsbygning med køkken, opholdsstue, familiebad, toiletter og bad, puslerum og mulighed for tøjvask.

Glamping
Med et strejf af det vilde blandet med luksus er glamping lige til at gå til for alle. Teltene er hyggeligt indrettet med 3 – 4 senge og andet godt udstyr samt en stor terrasse. Du behøver kun at medbringe et minimum.

Hytter
På pladsen er der mulighed for leje af nye velindrettede campinghytter med eller uden bad/toilet. Hytterne har 6 sovepladser og er opdelt i to separate soverum samt et opholdsrum med en køkkenafdeling.

Værelser
På pladsen er der mulighed for leje af nye store lyse dobbelt-/familieværelser, hvor de fleste har udsigt over Sælvigbugten. Endvidere er der et handicapvenligt dobbeltværelse. Alle værelser er med eget bad/toilet og med adgang til fuldt udstyret køkken.

Grupper og fester
Uden for hovedsæsonen kan Sælvigbugtens Camping med stor festsal og moderne industrikøkken danne rammerne for f.eks. familietræf, firmafest, kurser eller lejrskoler. Fuld eller delvis forplejning er muligt. Lejrchefen er gerne behjælpelig med at sammensætte præcis det arrangement i foretrækker. Overnatning i hytter eller værelser.

Priser pr. overnatning - 2022
Camping: Voksne: 97 kr. – Børn (0-11 år) 52 kr. – Strøm 40 kr. – Miljøafgift 9 kr. – Hund 10 kr.
Pladstillæg camping: Lavsæson: Lille telt 0 kr. Campingvogn, autocamper eller stort telt 20 kr. Højsæson (3/7 - 14/8): Lille telt 20 kr. Campingvogn, autocamper eller stort telt 50 kr.
Glamping: Kyholm fra kr. 735,00 - 835,00 pr. nat. Hjortholm kr. 680,00 - 780,00 pr. nat
Dobbeltværelse: kr. 535,00 – 695,00
Hytter: kr. 610,00 – 820,00 pr. dag – Strøm 4,00 kr. pr. kwt.
I højsæsonen (uge 28 – 31) udlejes hytterne kun på ugebasis (søndag til søndag).

Share your wonders: