©  Foto:

Saltturen - På skinner, til vands og i sydehytten

Hop ombord på det gamle veterantog og ta' med på en rejse. Oplev Mariager Saltcenter, spis brunch på Café Salt og glæd dig til en sejltur hvor eftermiddagskaffen nydes ombord på turbåden Svanen på Mariager Fjord.

Hvad siger du til, at rejse ud fra den flotte gamle stationsbygning i Handest ombord på den 70-år gamle Skinnebus “Den Røde Rubin” og videre ud i det smukke landskab, med kurs mod Mariager? Ombord kan du drømme dig tilbage til livet som togpassager i 40'erne. Toget aser op ad bakker, snor sig under bøgetræer og pludselig toner smukke Mariager Fjord frem på din venstreside.

Ved ankomsten på Mariager vil du være direkte på Mariager Havn hvor du finder Mariager Saltcenter. Her bevæger du dig ind i en verden af salt, hvor ikke blot saltede oplevelser venter, men ligeledes en lækkert brunch på Café Salt.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for at opleve en guidet-tur på centeret hvor der bl.a. sydes salt, bydes på besøg i minen, fortælles om ”saltets historie” og meget mere.

Når du har fået rigeligt med salt på hjernen, venter en sejltur med turbåden Svanen med kurs mod Hobro. Ombord vil der være kaffe og kage, mens udsigten til det bakkede landskab omkring Danmarks smukkeste fjord kan nydes med nye gode minder i bagagen.

Retur i Hobro holder der en bus, der kører dig retur til din bil i Handest.

 

En heldagstur inkl. forplejning

Få en på opleveren og tag med på Saltturen - På skinner, til vands og i sydehytten. Mariager Saltcenter, Café Salt, Mariager-Handest Veteranjernbane og Fjordtours, der sejler med turbåden Svanen er gået sammen om at lave denne Salt Turen-deal, hvor I kan opleve det skønne område ved Mariager Fjord, inkl. forplejning (brunch og eftermiddagskaffe og -kage). 

Turen kan bookes på følgende lørdage i sommeren 2024: 

Samt følgende søndage i efteråret 2024: 

Vi gør opmærksom på at nogle at turene allerede kan være udsolgte. 

Priser: 

  • DEAL-pris voksen: 498 kr. 
  • DEAL-pris barn: 348 kr. 

For yderligere oplysninger kontakt da venligst Mariager Saltcenter på tlf. 98541816.

 

Salt Turen som grupperejse

Mariager Saltcenter, Café Salt, Mariager-Handest Veteranjernbane og Fjordtours, der sejler med turbåden Svanen er gået sammen om at lave Salt Turen - til fordelagtige priser for de rejsene. 

Der er udover de ovenstående deal-tilbud, lavet i alt fire forskellige pakketilbud til busentreprenører og grupperejser:

  • To ture, der inkluderer alle tre aktører, dvs. heldagsture
  • To ture, hvor man sammen med besøg på Saltcentret enten kan tilvælge en sejltur med Svanen eller en togtur med skinnebussen og gøre det til en halvdagstur.

For at høre mere om disse tur-muligheder bedes I kontakte Mariager Saltcenter på tlf. 98 54 18 16.