Samsø Ferie

Lej en feriebolig med havudsigt så langt øjet rækker ved det historiske Vesborg Fyr, og vågn op til bølgernes skvulpen, naturens dufte og historiens vingesus.

Fyrmesterhuset – stuen
Den charmerende stuelejlighed i fyrmesterhuset ved Vesborg Fyr byder på 2 dobbeltværelser, køkken, spisekrog, nyt badeværelse og en hyggelig stue med udgang til terrassen.
Lejlighedens terrasse byder på hyggelige havemøbler.

Fyrmesterhuset – 1. sal
Den hyggelige 1. sals lejlighed i fyrmesterhuset ved Vesborg Fyr byder på 3 dobbeltværelser, køkken, stue med spiseplads, nyt badeværelse, fransk altan og adgang til solrig have. Haven ligger på den anden side af huset, få skridt over gårdspladsen, og byder på havemøbler, grill.

I lejlighederne i Fyrmesterhuset er der mulighed for tilkøb af opredning til 2 personer (særligt velegnet til børn/unge). Hund tilladt mod betaling af rengøringstillæg.

Udsigtspavillionen
Udsigtspavillonen ved Vesborg Fyr byder på en atmosfærefyldt feriebolig til 2 personer (1 dobbelværelse). Den ideelle ramme til en afslappende parferie eller bryllupsrejse.

Indeholder nyt køkken, nyt badeværelse og et sove-/opholdsrum med en enestående panoramaudsigt. Huset er omgivet af himmel, hav og en smuk naturhave med diverse havemøbler.

Ferieboligen er ikke oplagt til dårligt gående eller små børn, da ligger højt og med flere stejle skrænter. Hund ikke tilladt.

I alle lejlighederne findes dyner og puder, porcelæn og bestik til det antal personer, der lejes til. Køkkenet er derudover udstyret med almindelige køkkenting samt komfur, ovn og køleskab.