Samsø Nattely

Samsø Nattely er et hyggeligt bed and breakfast, rammen for grupper / familiefester og vandrehjem midt på øen.

Bed and Breakfast:
Samsø Nattely er et hyggeligt bed and breakfast med en uformel atmosfære og billige priser, hvor du i høj grad kan passe dig selv og skabe netop den ferie du ønsker. Samsø Nattely har 10 dejlige værelser er alle lyst og enkelt indrettet i forskellige størrelser og til forskellige priser. Der er har to tv-stuer, to spisesale, et godt køkken, trådløst internet og en fantastisk have med et stort valnøddetræ i centrum.

Grupper og fester:
Her kan du vælge den billige “gør det selv”løsning eller du kan betale mere for den ekstra service du ønsker. Ved “gør det selv” løsningen overtager du Pillemark gl. skole på den aftalte dag og afleverer den i opryddet tilstand ved afrejse. Stedet har 50 sengepladser og plads til 80 personer i festsalen.

Vandrehjem:
Til  typen der hellere vil bruge dine penge på andet end overnatning. Der følger ikke den store luksus med, men det er simpelt, enkelt, rent og billigt. Du lejer en seng i en af vores sovesale, dyne, sovepose eller lign. og linned medbringer du selv, sengelinned og håndklæder kan dog lejes. Der er plads til 12 personer i hver sovesal, så er du en større gruppe på tur, kan du med fordel også leje en hel sovesal.

Lejrskoler:
Samsø Nattely tilbyder også lejrskoleophold og feriekolonier som i gamle dage. Eleverne sover i sovesale i lejrskoleafdelingen. Lærerne får enten et dobbeltværelse eller to enkeltværelser i hovedbygningen.

Antal værelser: 8 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser
2 sovesale á 12 senge
Sengepladser i alt: 50

Priser:
Bed and Breakfast:
Enkeltværelse: 395 kr.
Dobbeltværelse: 435 – 535 kr.
Ekstra seng: 150 kr.
Morgenmad: Voksne 65 kr. – børn under 10 år 45 kr.

Leje af hele stedet:
3.900 kr. per overnatning fra 1. september – 30. april
Én nat dog 5100 kr.
5.100 kr. per overnatning fra 1. maj – 31. august
Én nat dog 6600 kr.
Slutrengøring 1000 kr.

Vandrehjem:
Seng i sovesal: 100 kr.

Lejrskoler:
95 kr. per person