VisitDenmark

Sankt Hans i Musikkens Hus

Musikkens Hus inviterer traditionen tro til stemningsfyldt midsommerarrangement med bevægende musik i Koncertsalen, båltale, –hygge og koncert på Musikkens Plads samt stort sankthansbål på fjorden.

I videoen kan man se stemningen på pladsen og hvordan det så ud sidst det blev holdt i 2019

Sankt Hans er sommerens mest elskede koncerter, fyldt med hygge, underholdning og god stemning i Koncertsalen. Til koncerten vil du møde Søren Huss, nordjyske pigekor og Aalborg Symfoniorkester, der tilsammen vil forvandle dagen til en skøn oplevelse med årstidens elskede og fascinerende klassikere. Som prikken over i’et fortsætter midsommerfesten traditionen tro på Musikkens Plads.

Oplev den helt særlige midsommerstemning, når sommerens mest livsbekræftende og smukke tradition fejres med bevægende musik i Koncertsalen med Søren Huss og Aalborg Symfoniorkester, som i fællesskab vil forvandle dagen til en skøn oplevelse med årstidens elskede og fascinerende klassikere.

Sankt Hans på Musikkens Plads

Arrangementet byder således både på en entrékrævende koncert i Koncertsalen og en gratis del på Musikkens Plads med fri adgang for alle fra kl. 19. En oplevelsesrig aften, der med garanti får lokket den helt specielle midsommerfølelse frem, og hvor man traditionen tro også vil kunne nyde det store bål på fjorden.

Info om COVID-19

Musikkens Hus tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Musikkens Hus tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Sankt Hans 2021 i Musikkens Hus…