Gå til indhold
©  Foto:

Schumachers Brændevin

Har du smagt snaps på grannåle? Schumachers Brændevin er en moderne kærlighedserklæring til brændevinen, og et opgør med den klassiske kommenbrændevin.

Kokken Dan Schumacher på Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro skabte ”Schumachers Chili/Citron Brændevin” i 2001, som hurtigt blev en eftertragtet bestseller.

Den moderne krydderbrændevine

Siden har det været Schumachers mission at udvikle moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken, og dermed også et opgør med den klassiske kommensmag

Også i cocktails

Schumachers Brændevine bliver i dag serveret som ingrediens i cocktails i det københavnske natteliv og som avec på landets førende restauranter – men de ses også på hylderne på klassiske frokostrestauranter rundt omkring i Danmark.

Hvor køber jeg brændevinen?

Du kan købe brændevine direkte hos Schumachers

Share your wonders: