©  Foto:

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Lørdag 1. juni 2024 kl. 20.00.

For første gang præsenterer MCH det storhittende musikfænomen ’Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox’, når de 1. juni 2024 fylder MCH Herning Kongrescenter med vellyd og herlig stemning. Koncerten er en del af deres verdensturné ’The 10 Tour’, der gør ganske få stop i Danmark, og som fejrer deres 10-års jubilæum.

Pop-jazz-sensationen fra New York City er kendt for deres innovative twist af klassisk lyd, når de serverer en unik fusion af de mest genkendelige hits fra vores nutid og charmerende vintage-patina. Ikoniske pophits og moderne ørehængere forenes med klassiske genrer såsom 1920'er-jazz, swing og Motown i dette unikke musikformat, og det hele fremføres af nogle af verdens bedste sangere, dansere og musikere. Og det swinger!

Fra kælderprojekt til Youtube-fænomen

Da den amerikanske musiker og pianist Scott Bradlee startede sit musikalske tidsrejse-projekt for over 10 år siden fra sin kælderlejlighed i Queens, New York, blev en viral succes født. For siden da er Postmodern Jukebox' videoer blevet en international Youtube-sensation, og det førte hurtigt til udsolgte og anmelderroste shows i USA og Europa.

Ti år og to milliarder Youtube-visninger senere er de populære Postmodern Jukebox-shows blevet en årlig musiktradition for hundredtusinder af dedikerede fans verden over. Med udgangen af 2023 har Postmodern Jukebox optrådt med 937 shows i 44 lande på fem kontinenter.

Forestil dig ‘The Great Gatsby’ møder ‘Sinatra at the Sands’ møder ‘Tilbage til fremtiden’. Sådan beskriver de selv deres herlige og forfriskende mix af musikgenrer.

De har tidligere spillet for fyldte sale i Danmark, og nu kan du opleve en blændende live-optræden fra ’Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox’ på deres første besøg i MCH Herning Kongrescenter. Bliv blæst bagover af en swingende stemning og lækker musik fremført af fantastiske musikere og sangere, og del denne livsbekræftende oplevelse med familie og venner – på årets første sommerdag.