©  Foto:

Sensommer i Roskilde

Sensommer i Fjordlandet: Roskilde

I Roskilde, Lejre og Frederikssund bugner det med oplevelser - også i sensommeren.
VisitFjordlandet er klar med en inspirerende guide for store og små - her med fokus på Roskilde.

Sensommer i Fjordlandet, Roskilde

Er du heller ikke helt færdig med at nyde sommeren? Prøv Fjordlandets guide til en masse skønne oplevelser for både børnefamilier og voksne par i sensommeren i Roskilde!

Smag på de lækreste friske, lokale, økologiske råvarer i Fjordlandet - det naturskønne område hvor grøntsagerne gror, og dyrene bor. Tag på tur gennem madlandskabet og besøg hyggelige gårdbutikker, bryggerier, risterier, lækre gourmetrestauranter og andre unikke smagsoplevelser. Oplev og smag på Fjordlandet hele sommeren!

Du får også inspiration til børnevenlige museumsoplevelser, vikingeeventyr, mini get-aways for voksne og masser af inspiration til aktive udendørsoplevelser for alle aldre! Stævn fx ud på Roskilde fjord med Vikingeskibsmuseet, eller kom helt tæt på Danmarks konger og dronninger i Roskilde Domkirke. I kan også gå på troldejagt efter tre store trolde eller tage en tur med Hedelands Veteranbane. 

Der er masser af gode oplevelser, der bare venter på dig. Så besøg Fjordlandet i sensommeren og få sommerfornemmelsen til at vare lidt længere.