VisitDenmark

Shop i centrum af Roskilde - Roskilde Handel

En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade i Roskilde giver en ægte oplevelse af hyggeligt dansk købstadsmiljø.
 
Gennem 1.000 år har Roskildes handlende levet af at tilbyde gode produkter, yde høj service og give kunderne den ekstra oplevelse, det er at shoppe i de smukke, historiemættede kulisser hvor særligt Roskilde Domkirke lyser op over byen.
Roskilde centrum giver dig et bredt udvalg af butikker med nyeste mode, lækreste delikatesser og alt du kan tænke dig du har brug for. Det garanterer dig for en speciel indkøbs-oplevelse, når du besøger Roskilde midtby med god service og ofte underholdende indslag på gader og stræder.
 
Og snyd ikke dig selv for en afstikker ned ad sidegaderne, hvor du finder masser af små, finurlige butikker, listige kaffebarer og fantastiske spisesteder.

Roskilde Handel har ca. 200 medlemmer, der repræsenterer et stort udvalg af brancher, der i fællesskab giver dig den gode indkøbsoplevelse når du besøger Roskilde.
 
Derfor kan du som kunde også opleve musikalsk underholdning, gadeteater og mange andre specialarrangementer der er med til at gøre en af Danmarks bedste handelsbyer til en særlig oplevelse.
Hver onsdag og lørdag er der torvedag på Stændertorvet
 
Anbefalede åbningstider for medlemmer i Roskilde Handel:

Mandag-fredag kl. 10.00-18.00 / Lørdag kl. 10.00-15.00
Første søndag i måneden kl. 11.00-15.00
Bemærk: Supermarkeder, byggemarkeder og restauranter har udvidede åbningstider.