VisitDenmark

Silken - Handmade Silks and Design - Fanø

På Fanøs sydspids i det idylliske Sønderho ligger butikken Silken. Designer og indehaver Jane Heinemann, har siden 1985 forhandlet eget design i de skønneste silker.

På årlige rejser til Kina og Japan bliver de fineste kvaliteter indsamlet, farvet, vævet eller trykt og på hendes syværksted kombineres de forskellige silker i et eksklusivt og tidløst design. Interessen for silke opstod under en rejse i begyndelsen af firserne til Japan, hvor Jane fik mulighed for at arbejde på et kimonoværksted.

Hjemvendt til Fanø vidste hun med sig selv, at passionen for silke skulle føre en levevej med sig. Dette er for længst gået i opfyldelse, og i dag er butikken åben hele året og tæller en stor og trofast kundekreds, både fra Danmark og udlandet. I butikken kan man finde det helt specielle tøj og unikajakker både til festbrug, men også til det mere afslappede brug.

Som noget nyt får vi nu også lavet dejlige bløde 100% cashmere ponchoer som også kan bruges som sjal og i alverdens farver. Der lægges vægt på, at man kan sætte sit eget præg på de designede kollektioner bl.a ved hjælp af de smukke dobbelte tørklæder, eller de mange sammensyede unikatørklæder også kaldet "rør". At mikse og matche er en del af filosofien bag designet.

Udvalget er stort i butikken, og vi håber at du får lyst til at besøge os på Fanø da varerne kun sælges herfra.

Vi sender meget gerne, da vi jo ligger langt fra Alfarvej, men det bedste er selvfølgelig selv at se og føle på silkerne.