©  Foto:

Skatteøen i Musikhuset

Tag med ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og søulke når Skatteøen lægger vejen forbi Musikhuset i Aarhus. Gør klar til eventyr og skattejagt, med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. 

Alletiders eventyr

Glæd dig til at opleve historen om den eventyrlystne Jim Hawkins, som drager på eventyr på det gode skib Hispaniola efter Katajn Flints skat. Med sig har han et skattekort, doktor Livesey og godsejer Trelawney, og en besætning af en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok.

Sebastians udødelige musik og stjernepækket show

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med Sebastians sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager alle med til Skatteøen.

Sebastians musik og udødelige sange til Skatteøen har solgt over 160.000 album, og mange vil især huske Lis Sørensens Fuld af nattens stjerner, som synges af Szhirley i rollen som Mrs. Hawkins. Szhirley er kendt som både sanger, skuespiller, influencer, tv- og radiovært. 

Piraten John Silver spilles af Mathias Flint, som har medvirket i flere tv-serier og spillet på en række af landets scener. Den unge eventyrer Jim Hawkins spilles af Siw Ulrikke Maibom, der også spillede titelrollen i Folketeatrets Pippi Langstrømpe.

Anbefales fra 6 år.

Forestillingen tager ca. 2 timer og 35 minutter inkl. pause

Se, hvad andre deler på Instagram

#musikhusetaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion