Smag Lokalt - Madfestival

Smag Lokalt 2021

--Den 8.- 17. oktober --

Konceptet er enkelt.
2 retter, minimum 5 egnsunikke råvare 265,- 
Der bliver plukket urter i skoven og langs stranden, fanget fisk ved kysterne og hentet egnsunikke produkter hos de lokale producenter, når spisestederne skal trylle i køkkenet.
Fra Omø i syd til Sejerø i nord og fra Røsnæs i vest til Orø i øst produceres sublime egnsunikke produkter, som Destination Sjællands spisesteder nyder godt af.
 
På en bund af lokale råvarer skaber spisestedernes kokke de smagfulde retter og den ærlige mad, der i årtier har kendetegnet Destination Sjælland. De kulinariske udfoldelser akkompagneres flere steder af sublime lokale vine fra blandt andet Røsnæs.
 
Det kan gæsterne ved madfestivalen Smag Lokalt konstaterer ved selvsyn, når de besøger de deltagende spisesteder i uge 41.
Konceptet for Smag Lokalt er enkelt; minimum en to-retters menu, hvor der indgår fem egnsunikke produkter fra Sjællands spisekammer – Destination Sjælland.
 
Se mere og køb billet allerede nu på www.smaglokalt.dk