Sønderho Gårdbutik - Fanø

Dyrevelfærd og økologisk drift - det er nøgleordene for Sønderho Gårdbutik. Her kan du blandt andet købe kød fra Skotsk Højlandskvæg og friske, økologiske æg.

 

 

Sønderho Gårdbutik ligger lige ved indkørslen til Sønderho. I butikken finder du lækkert og mørt kød fra Skotsk Højlandskvæg af egen avl. Kvæget går på vores økologiske marker tæt ved gården, de er ude hele året og det kan smages.

Derudover sælger vi også økologiske æg fra egen bedrift. De sælges ved stalddørssalg lige uden for butikken, hvilket betyder, at de kan købes også når butikken er lukket. 

Udover egne produkter sælger vi også mange andre spændende ting. Vi har mange lokalt producerede madvarer, som øl, rom, honning og marmelader. Vi har olier/eddiker, sovser og sirupper, is og sodavand og meget andet skønt tilbehør til din mad. Vi fokuserer meget på økologi og bæredygtighed og det kan ses i vores sortiment. 

Vi har også et større udvalg af brugskunst, der spænder fra lysestager over potter, puder og plaider og rigtig mange ting derimellem. Så kig ind, der er helt sikkert noget der vil kunne passe i dit hjem eller sommerhus eller måske er du på udkig efter en værtindegave?