©  Foto:

Søren Huss

Lørdag 27. april 2024 kl. 20.00.

2024 bliver et markant år i Søren Huss’ musikalske univers, når han igen drager ud på turné med nyt materiale i rygsækken. Tour-bussen gør stop ved MCH Herning Kongrescenter 27. april 2024, og her kan publikum se frem til en nærværende og fejende flot koncert. Med sit autentiske væsen fører Søren Huss publikum gennem hele det menneskelige følelsesregister, og man efterlades både bevæget og underholdt. De intense tekster og smukke melodier er hans varemærke, og de maner til eftertænksomhed og er en fornøjelse at lytte til.

Stærkt tilbage efter en pause

I 2023 vendte Søren Huss, der blev kendt på den danske musikscene som forsanger og tekstforfatter i det anmelderroste rockband Saybia, tilbage til scenen efter to år uden for rampelyset. Publikum strømmede til hans medrivende koncerter, som høstede stor ros fra publikum og anmeldere. Selv siger han:

"2023 har været en intens rejse tilbage på de scener, hvor jeg har levet mit arbejdsliv i mere end 25 år. Der har været meget på spil i mit system, men den energi er jeg samtidig fortrolig med og har savnet de sidste par år. Der har været overvældende respons fra jer, der kom til koncerterne. Jeg kunne ikke have håbet på mere musikalsk og i modtagelsen af nye og gamle sange."

Efter den varme velkomst tilbage til scenen er den fynske sanger og sangskriver nu klar til at gentage succesen med en ny koncert, hvor han med lige dele humor, sarkasme og alvor vil tage publikum med sig rundt i sit imponerende bagkatalog af stærke sange, og hvor publikum kan forvente, at Huss og hans band også har noget helt nyt i støbeskeen.

"2024 bliver et fyldigt år i min musikalske verden, hvor jeg igen starter den store bandbil op med Huss-bandet ombord: Lars Skjærbæk (guitar), Morten Jørgensen (bas), Jesper Elnegaard (trommer) og Christian Balvig (keys) samt landets dygtigste mennesker på lyd og lys – og ikke mindst en ny plade i kufferten. Jeg har en fornemmelse af, at det kan blive helt særligt", siger Søren Huss.