©  Foto:

Solhvervsfest og Moonjam på Liseleje Badehotel

Tag dine venner, familie eller en du holder af med til Liseleje Badehotel den 21. juni for at fejre solhvervet og nyde koncerten med Moonjams magiske musik. Denne aften vil blive et højdepunkt i sommeren og give jer en rigtig fin oplevelse. 

D. 21. juni kommer Moonjam til Liseleje Badehotel for at fejre årets længste dag med en solhvervsfest. Succesen gentages fra sidste år med udendørs koncert, tapas, dansegræsplæne og meget mere, på en skøn og lys sommeraften.

Moonjam leverer en musikalsk rejse fyldt med hits

I år markerer Moonjam også deres 40-års jubilæum som band, og deres MOONJAM 2024 Anniversary Tour inkluderer naturligvis et stop ved Liseleje Badehotel. Fra det øjeblik koncerten starter, vil du blive taget med på en musikalsk rejse fyldt med hits, der har gjort Moonjam til en af ​​de mest populære danske bands gennem tiderne. Deres unikke blanding af pop, rock og folkemusik vil sikre, at du oplever en aften fyldt med både nostalgi og nye musikalske opdagelser.

For at få adgang til denne enestående begivenhed kan billetter købes for kun 325 kr. pr. stk. ex. gebyr. Billetterne kan købes online. 

Det er vigtigt at bemærke, at der kun er et begrænset antal billetter til rådighed, så du opfordres til at sikre din billet i god tid, for at deltage i denne uforglemmelige aften med Moonjam.

Liseleje Badehotel

Liseleje Badehotel er det ideelle sted at opleve denne koncert. Med sin maleriske beliggenhed tæt ved Liseleje strand og den charmerende atmosfære, skaber badehotellet den perfekte ramme for en aften fyldt med god musik og glæde.