#SommeriFredericia

Foto: Destination Lillebælt
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Gothersgade 20

7000 Fredericia

MINITOGET KØRER DESVÆRRE IKKE - FORELØBIG FREM TIL OG MED DEN 2.8.2020.

Der er gang i den i Fredericia i hele sommerferien. Vi står klar på Rådhuspladsen fra uge 27 til og med uge 32 og hjælper med at skabe overblik over de fantastisk mange aktiviteter der findes i Fredericia. Her finder du en oversigt over mange af de events der finder sted i løbet af sommeren.

Du kan også deltage i vores lille, børnevenlige Fredericia-Quiz og deltage i lodtrækningen om en masse fede præmier - kom ned i vores Infopoint på Rådhuspladsen og hent quizzen. Når du har svaret på alle spørgsmål, får du et fedt diplom og en lille overraskelse.

I år er der ingen grund til at tage hjemmefra, hvis du bor i Fredericia. Hvis du ikke bor her, er der al mulig grund til at komme på besøg.
Vi har masser af tilbud, events og gang i byen. Hver søndag i juli holder mange butikker søndagsåbent.

Hver dag når butikkerne har åbent kører vores el-tog fra Rådhuspladsen til Østerstrand - det koster kun 20,- per voksen og børn kører med gratis.

Kig i billedgalleriet ovenfor eller se forslag til fede oplevelser nedenfor og få et indtryk af hvad du kan opleve i Fredericia i sommeren 2020. Se det fulde program for alle sommerens aktiviteter her eller se på vores bookingportal, om der er noget der frister. Du kan også finde mange gratis oplevelser ved Lillebælt. Prøv f.eks. den nye 6. juli børnerute eller Podcasten om Fredericia By & Fæstning. 

Vi glæder os til at se dig på ægte Frede-manér!

#StaycationLillebælt #SommeriFredericia 


Aktivitetsforslag til hele familen

Sommer-udfordring med bue og pil - Bueskydning er sejt og temmelig hyggeligt – og er for både far, mor og (store) børn eller gode venner.
Du skal ikke være stærk for at skyde med bue. Et godt øjemål og koncentration vinder tit over store muskler. I får naturligvis en grundig instruktion. Bagefter bliver I udfordret med at skyde på skydeskiver og 3D-dyr. 750,- for 4 personer. Se mere på www.robinhoodseftf.dk

 

Adresse

Gothersgade 20

7000 Fredericia

Åbningstider

26 Jun 20 / 09 Aug 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Sidst opdateret af
VisitFredericia