Vandlegeme - KunstCentret Silkeborg Bad

Sommerudstillinger i KunstCentret Silkeborg Bad

Foto: KunstCentret Silkeborg Bad
Begivenheder
Begivenheder
Tag på sommerudstilling i KunstCentret Silkeborg Bad, hvor du kommer tæt på både fotografi, film, skulpturer og installationer. Her er mødet mellem natur og menneske i fokus men også drømme om frihed og en smukkere verden.
Adresse

Gjessøvej 40

8600 Silkeborg

VANDLEGEME

30. maj – 23. august 2020

Performance- og billedkunstner Nana Francisca Schottländer bruger sin egen krop til at undersøge forholdet mellem menneske og natur. Det sker i kropslige møder med Silkeborgs landskaber og de væsener, der bebor dem. Udstillingen byder på foto, video og installationer, som også inddrager de besøgende.

DAGEN VARER EVIGT

30. maj – 30. august 2020

Hvad betyder tiden for os ? Det undersøger kunstnergruppen DeV+ i en række værker skabt specielt til denne udstilling, der viser både fotografi, film, skulptur, tegning, m.m.
Kunstnere: Sofie Hertz (DK), Susanne Schmidt-Nielsen (DK), Kristina Kvalvik (N), Kirsten Schauser (DK), Michala Norup (DK) og Kristine Djurhuus (DK).

NATURLIG REBEL

30. maj – 6. september

En udstilling, der viser alt – lige fra flyvemaskiner til smukke malerier. Det handler om drømme – lige fra menneskets drøm om frihed – symboliseret ved ønsket om at flyve – til drømmen om en bedre og smukkere verden. NATURLIG REBEL omfatter malerier, film, skulpturer og installationer.
Kunstnere: Tamara de Laval (S) og Charlotte Petersen (DK).

#kunstcentretsilkeborgbad #visitsilkeborg #visitaarhusregionen

Adresse

Gjessøvej 40

8600 Silkeborg

Åbningstider

30 May 20 / 06 Sep 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg