VisitDenmark

SportsPark Blaavandshuk - Resort

Velkommen hos SportsPark Blaavandshuk i Oksbøl – et samlingspunkt til gruppe og familieophold.
SportsPark samler årlig masser af familier, grupper og feriegæster som nyder den dejlige natur omkring centret samt ikke mindst de helt unikke faciliteter, herunder det 3500m2 store svømme – og badeland

Et samlingspunkt
SportsPark Blaavandshuk besøges årligt af over 1 millioner brugere, grupper og gæster, som vil være aktive inde eller ude. Centret har åbent 365 dage om året og tilbyder overnatning i unikke specialdesignet hytter, som er meget eftertragtede blandt naturelskere, børnefamilier og sportsgrupper. Hytterne er placeret i Ål Klitplantage 75 meter bag centret.

Aktiviteter til alle
SportsPark Blaavandshuk har 3 sportshaller, springcenter, 600m2 fitness og indoor cyclingcenter, 350mm2 svømme – og badeland, Flexbane med kunstgræs til fodbold og tennis, skydebane og billard samt senest topmoderne esports lokale. Faguddannet personale såsom personlige trænere, kostvejledere og meget mere.

Ved ophold i hytterne er der gratis adgang til hovedparten af centrets faciliteter samt til dele af golfcentret i Ho.

Naturen og byen
SportsPark Blaavandshuk ligger meget flot i kanten af Ål Klitplantage som går helt ud til de hvideste strande. Derudover er der under 200 meter til indkøbsmuligheder i Oksbøl midtby. Kort sagt kan det ikke ligge bedre.

Hos os mangler du ikke noget?
Vi har stor erfaring i afvikling af både små og store arrangementer. Årlige store familieophold i de attraktive omgivelser med udgangspunkt fra vores forsamlingshus lokale Pyramide er rygtes langt omkring. Når alle har aktive muligheder kan det næsten ikke gøres bedre. 

SportsPark Blaavandshuk er meget mere end Oksbøl
Udover det 12.000 m2 store center i Oksbøl placeret på et næsten 50.000 m2 areal har SportsPark Blaavandshuk også fitnesscenter i Blåvand og snart Vejers. Derudover indgår SportsPark Blaavandshuk Golfcenter i Ho også, som på 540.000 m2 har 2 9 hullers baner samt de meget berømte 18 hullers bane. Banen er placeret i både NaturPark Vesterhavet samt i Nationalpark Vadehavet. Endvidere er der golfcafe og bistro på golfbanen.

Vi udvikler os konstant
Vi er allerede kendt langt omkring for vores aktive tilgang til livet – det vil vi fortsat være og vi udvikler os konstant i SportsPark Blaavandshuk til gavn for brugere og for alle vores gæster. Kort sagt har vi omgivelserne til oplevelser…