VisitDenmark

Star Wars: The Empire Strike Back in Concert

Star Wars er en af filmhistoriens største filmserier, og nu kan du se de ikoniske karakterer Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo og Darth Vader på det store lærred, mens Aarhus Symfoniorkester spiller den legendariske filmmusik live i salen.

I en galakse langt, langt væk

Gå ombord i Tusindårsfalken og oplev det første favntag med et utroligt univers i en galakse langt, langt væk. Den mørke side vil overtage herredømmet over galaksen og kun jedien Luke og hans venner kan stoppe dem. Filmen bliver vist samtidig med komponisten John Williams’ legendariske musik spilles live af Aarhus Symfoniorkester.

Star Wars live in concert i Aarhus

Star Wars V: The Empire Strikes Back havde premiere i 1980 og er en af filmhistoriens største succeser. Sammen med de andre film i Star Wars-universet  har den haft enorm indflydelse på, hvordan filmkunst skabes.

De visuelle special effects og musikken står som filmhistoriske hjørnesten. Star Wars: The Empire Strikes Back vandt en Oscar for bedste lyd, og John Williams vandt Bafta-prisen og blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for Best Original Score.

Du kan opleve Star Wars: The Empire Strikes Back in Concert i Musikhuset Aarhus i Store sal den 2. september - 4. september 2021.

#musikhusetaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen